Arran Fort Pienc

afp

Arran Fort Pienc som l’assemblea al barri de l’organització juvenil de l’Esquerra independentista ARRAN.

Volem esdevenir un espai de trobada del jovent crític del barri per poder donar resposta i oferir alternatives a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa, ja sigui com a joves, com a catalans, com a dones, com a persones migrades, com a estudiants o com a treballadores.

http://fortpienc.arran.cat/

Perquè lluitem

El jovent del nostre barri així com del conjunt  dels Països Catalans vivim sotmesos a la voluntat dels estats capitalistes, que no només ens priven del dret a una vida digne, sinó que a més ens neguen les nostres llibertats com a poble.

Des d’Arran Fort Pienc lluitem per:

– La construcció d’un moviment juvenil català com a eina per transformar la realitat des d’una òptica que respongui als interessos de les joves dels Països Catalans.

– Assegurar llocs de treball dignes que ens permetin viure dignament i lliures de l’explotació capitalista, que exerceixen sobre el nostre jovent: ETT’s, patronal…

– Assegurar l’accés a un habitatge digne per a totes les joves, plantant cara a immobiliàries i demés especuladors.

 Enfortir la lluita feminista contra l’opressió personal i col·lectiva que suposa per a totes les persones el sistema patriarcal basat en el domini de l’home sobre la dona i dels valors preconcebuts com a masculins per sobre de tots els altres, així com la discriminació sexual o model de vida.

– Defensar el dret del poble treballador català a decidir lliurement el seu futur, lliure de les imposicions dels estats espanyol i francès.

– Combatre el feixisme que dia rere dia creix, i es tolera, pels nostres carrers.

– L’assoliment d’un oci alternatiu, que eviti l’alienació a la que es vol sotmetre al jovent, amb el consum compulsiu de tota mena de drogues, que per interessos de l’Estat, compta amb el beneplàcit dissimulat de les forces d’ocupació presents a la nostra ciutat.

Si vols més informació pots fer un cop d’ull a la nostra web, facebook o twitter.

Si vols contactar amb l’assemblea d’Arran Fort Pienc per participar-hi, rebre informació sobre les nostres activitats, resoldre qualsevol dubte o traslladar-nos alguna informació envia’ns un correu a:

Fortpienc@arran.cat

Organitza’t i lluita amb Arran!